top of page

Denizli PikTech 2022 Tekstil Fuarı

Güncelleme tarihi: 24 Eyl 2023

3. PİKTECH 2022 İplik, Kumaş, Tekstil Aksesuarları ve Tekstil Teknolojileri Fuarı, düzenlenen törenle açıldı. EGS Park Fuar Alanı’nda 13 Kasım 2022 Pazar akşamına kadar devam edecek fuarın açılışına, sektör temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.




Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyüyen ve gelişen şehir Denizli’nin her şeyin en güzelini hak ettiğini söyledi. Tekstilin başkenti Denizli’de tekstil ile ilgili yeniliklerin sergilendiği fuarın açılmasından mutluluk duyduklarını anlatan Başkan Zolan, “Tekstil şehri Denizli’de sektörü yakından ilgilendiren fuarı önemsiyoruz, destekliyoruz. Fuara katılmak için ülkemizin dört bir yanından gelen firma temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Verimli ve sektör adına çok faydalı geçen bir fuar olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.


Fuarların Denizli için çok önemli olduğunu vurgulayan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, şunları kaydetti: “Denizli, fuarlar konusunda ciddi atılım yaptı. PİKTECH Fuarı’nın bu yıl 3’üncüsü yapılıyor. Buldan her yıl katılıyor. Ege Bölgesi tekstilde çok başarılı. Kadim insanlıktan bu yana bu bölge devamlı tekstilin kalbi oldu. Bu hat insanlık tarihinde çok önemli. Buldan bunun izlerini çok iyi taşıyor. Burada tarım ve tekstile dair önemli izler bulunuyor. Buldan’ın, Denizli’nin bu kültürü devam ettirmesinden dolayı herkesi tebrik ediyorum. Biz ilçe ve belde tanıtımı olarak Buldan’ı tekstilin merkezi olarak iddialı şekilde adlandırıyoruz. Tekstile emek veren halkımıza, belediye başkanlarımıza ve fuarda da emeği geçen herkesi kutluyorum.”





Trioteks İplik olarak, Creora Spandeks ipliklerimiz ile katıldığımız Piktech 2022 Denizli fuarımızda ayrıca polyester ve gipe ipliklerimizi de sergiledik. Uzun yıllardır Denizli tekstil piyasasında tedarikçi konumda olmamızla beraber fuara katılım amacımız en başta sosyal çevremizi genişletmek ve yeni firmalar ile tanışmak açısından değerlendirmiş olduk. Tüm katılımcı ve ziyaretçi dostlarımıza teşekkür ediyor, iş hayatlarımızda hepimizin muvaffak olmamızı diliyorum.





Denizli Piktech 2022 fuarında, tekstil makinelerinden aksesuar ürünlerine, iplikten, iğne çeşitlerine, kumaş çeşitleri, düğme çeşitleri, lastikler, tekstil sektörüyle ilgili farklı ürünlerden örme makineleri, elastan, yün, akrilik, polyester, poliproilen, polyemid, keten gibi ham maddelerden yapılmış her türlü iplik, dokuma ve örme kumaş üretiminde kullanılan ipliklerin yanı sıra, dar dokuma imalatında renkli iplik kullanım imkanı sağlayan ürünler de yer alıyor metraj baskının yanı sıra, butik tarzı işlerde hızlı ve seri şekilde dijital baskı yapabilen makineler de fuarda ziyaretçilerle buluşuyor. Fuarda, her türlü polyester, metal, plastik düğmenin yanı sıra, tahta, korozo, boynuz, sedef gibi doğal ham maddelerle yapılmış ürünler de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.





22 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

2023 Denizli Piktech Tekstil Fuarı

9 - 11 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacak olan 4. DENİZLİ PİKTECH TEKSTİL FUARI'nda Creora Spandeks Bayisi olarak yerimiz almaktayız. Sizlerin katılımlarınızı ve standımızı ziyaret etmenizi rica

Creora Spandeks İplik Bayi

15 Denye 20 Denye 30 Denye 40 Denye 70 Denye 140 Denye 210 Denye 280 Denye

Spandeks Ipliklerin Üretimdeki Kullanımı ve Özellikleri

Spandeks iplikler genellikle belirli türlerdeki kumaşlarda ve liflerin kalınlıklarına göre kul­lanılmaktadırlar. Yani örnek verecek olursak; ağır pamuklu kumaşlarda (200gr ve üstü) 78dtex (70 denye) v

bottom of page